Referenser

Så här tycker några av mina uppdragsgivare…

Janne är oerhört kompetent och noggrann, har dessutom väl utvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Han kan förmedla sin kunskap på ett bra sätt, man behöver inte ha förkunskaper för att förstå vad han menar.  Han har många års erfarenhet, från många olika områden inom bygg, vilket är nyttigt i stort och smått.

Jag som byggherre har låg kunskap om byggnation. Nu när jag bygger ett fritidshus känns det tryggt att ha Jan Ullberg som kontrollansvarig. Han har bra och aktiv kontakt med både arkitekt och byggare. Även om alla gör sitt bästa så kan något bli fel i slutändan, då är det bra att Jan har kunskapen och kan föra dialogen så att allt rättas till. Han kan sina saker och är noggrann med alla detaljer.

Vi skulle köpa ett hus som såg fint ut vid första anblicken, men det visade sig vara helt felaktigt renoverat. Säljaren hade låtit göra en besiktning, så vi visste att det fanns en hel del fel. Vi blev rekommenderade att anlita ytterligare en besiktningsman och då tog vi hjälp av Jan Ullberg. Han var duktig och påläst, visste hur det ska vara byggt och kunde se de verkliga problemen. Han hittade så många fler fel att vi avstod från att köpa.

Vi på PEAB har anlitat Jan Ullberg för besiktning i Visby innerstad. Han gjorde ett bra upplägg med relevant underlag. Besiktningen kändes pålitlig och saklig. Distributionen av besiktningsprotokollen fungerade bra.

Jag har anlitat Jan Ullberg till både ombyggnadsprojekt och nybyggnadsprojekt för Region Gotland. Han har då fungerat som huvudbesiktningsman, men har i sin tur anlitat sakkunniga experter inom el och VVS. Det är ett bra team som är skickliga på besiktningar. Jag uppskattar att Jan har rätt kompetens, är tillgänglig och att han alltid ställer upp.

Jan Ullberg har hjälpt oss redan i själva upphandlingen och sedan varit kontrollansvarig. Byggprojekten blir effektivt och bra besiktigade. Han tar sig tid att förklara så att alla förstår vad det handlar om. Det är skönt med en person som Jan som är positiv, glad, lösningsorienterad och vill framåt.